21/04/23

Екологічна ліга «Відновимо нашу Землю»

 22 квітня на планеті святкують Міжнародний день Землі.  Його започатковано з метою об’єднати людей усіх країн щодо захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарує нам життя, є унікальною, але потребує нашої турботи і захисту.

У День Землі в різних країнах за традицією звучить Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.

Дзвін Миру – символ спокою, мирного життя та дружби, вічного братерства й солідарності народів. І в той же час – це заклик до дії в ім’я збереження Миру, життя на Землі.

З цієї нагоди  у бібліотеці № 10  відбулася екологічна ліга «Відновимо нашу Землю».

Завідувач відділу Ірина Юзік  представила книжкову виставку «Дива природи», розповіла про неймовірні явища , які відбуваються у природі, а завдяки  екологічній вікторині  та кросвордам читачі перевірили та доповнили свої знання як бути дружнім до довкілля.  Правильні відповіді, малюнки -  це  вже показник формування екологічно грамотної поведінки, бережливого  ставлення до природи, бажання дітей конкретними справами і вчинками прикрашати свою Землю.

Немає коментарів:

Дописати коментар