29/08/23

Патріотична година “Соняхи пам'яті”

... Герої не вмирають.

Просто йдуть із поля бою - в небо.

В лицарі - зі смерті.

Пливуть човни. Пливуть човни.

Пливуть....

Героям слава! - вписано у серці...

Сьогодні день пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Боротьба українського народу за свою незалежність тривала протягом століть, і у XXI, коли здавалося, ми вже здобули загальновизнану незалежність, знову була пролита кров захисників. Спершу у 2014 це були герої Небесної Сотні, згодом перші захисники Криму та Донбасу, а зараз це повномасштабна війна, яка почалася 24 лютого 2022 року.

На жаль наші Герої вмирають. Після смерті вони здобувають вічне життя і вічну славу, залишаються нашим духовним орієнтиром і прикладом для прийдешніх поколінь українців. Проте, їх більше немає для тих, кому вони потрібні живі.

Під час патріотичної години “Соняхи пам'яті”, яка відбулася у бібліотеці-філії №10, читачі вшанували пам'ять загиблих захисників України.

На заході був присутній представник Міжнародного Лицарського Ордену козацького братства ім. Св. Миколая - генерал - лейтенант Чірков О.П., який розповів про воїнів Українського козацького війська, що воюють на фронті. А представник Ради ветеранів війни та праці Суворівського району повідомила про загиблих воїнів нашого мікрорайону “Більшовик”.

Ми пам'ятаємо кожного Героя та Героїню, які поклали життя задля нашої незалежності від агресора. І доки живе ця пам'ять - доти Україна нездоланна.

Навіки Слава! Наша Перемога неминуча!

Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар