02/08/23

Караван історій «Котячі оповідки»

 Сьогодні, у читальній залі дитячої бібліотеки №10 зібралася весела, гамірлива компанія дітлахів. Бібліотекарі влаштували дружні посиденьки для тих, хто і дня не може прожити без котячого бурчання.

Про котів пишуть вірші, оповідання, знімають кіно, мультфільми… Ці милі та ласкаві тварини давно стали домашніми улюбленцями. Адже кішка – це найближча до людини тварина. Наука, яка займається вивченням цього виду тварин – фелінологія, твердить, що коти є надзвичайно розумними створіннями, багато в чому перевершують собак.

Завідувач відділу Ірина Юзік розповіла присутнім про незвичайні властивості кішок та їхню відданість господарям. Далі шанувальникам вусатих та хвостатих створінь було запропоновано ознайомитися з книжковою виставкою «Кішки такі різні …». Багато позитивних емоцій викликали у дітей розповіді про власних домашніх улюбленців. Звучали в цей день вірші, присвячені домашнім красуням. Читачі залюбки грали в ігри, розгадували загадки. Родзинкою заходу став майстер-клас «Розмалюй кота» і спільне фото з головним героєм заходу – котиком Котєю.

Частіше пестить своїх улюблених домашніх вихованців, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. Якщо забезпечити їм комфортне життя, повну турботи й ніжності, тоді кішки обов’язково подарують своїм господарям своє приємне муркотіння.

Немає коментарів:

Дописати коментар