24/08/23

До Дня Незалежності України

 На передодні свята Дня Прапора України та Дня Незалежності України  бібліотекар філіалу № 37 Паніна Т.Г. провела захід під назвою «Незалежна моя Україна – пишна квітка планети Земля».

Метою заходу було розповісти читачам про історію походження та святкування Дня Незалежності України, виховувати почуття патріотизму та національної гідності за свою державу і поваги до співвітчизників, які протягом багатьох століть відстоювали незалежність України.

Другий рік поспіль ми відзначаємо державне свято під звуки сирен та вибухи снарядів. Півтора року триває протистояння жорстокій агресії російської федерації, наші військові щодня борються за свободу та незалежність рідної держави, найкращі сини й доньки дають гідну відсіч загарбникам, демонструють велич українського народу, його легендарного воїнства. 32-річниця Незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.

Прослухавши історію свята, читачі бадьоро відповідали на запитання народознавчої вікторини, за допомогою загадок-ребусів відгадали слово Україна та з задоволенням заспівали уривок пісні «Ой, у лузі червона калина». На завершення зробили гуртове фото зі словами, які стали  візитівкою нашої Батьківщини: «Слава Україні! – Героям Слава!»

Всіх зі святом Незалежності! Разом до Перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар