08/08/23

Молодіжний нон-стоп до Дня молоді

 Молодість – неповторна пора в житті кожної  людини. Це час окрилених мрій і роки пошуку, різнобарв'я життя. Це час мрій про реалізацію свого потенціалу для добробуту самого себе, своєї родини, своєї країни. А День молоді України та Міжнародний день молоді – це свято творчості й натхнення, енергії й запалу, пізнання й самоствердження, любові та романтики.

І до свята в філії № 48 дитячої бібліотеки підготовлені цікаві книжкові виставки. До уваги пропонується література, яка цікава і молоді, і всім тим, хто відчуває себе молодим. Останнім  часом  юнаки  найбільше  захоплюються  сучасними  українськими  виданнями.  Їх  знаходимо  на  полиці  «Український  бренд».  А  книги,  представлені  полицями  «Молодіжний  тренд», «Книжкова манія для підлітків» подарували  молоді  свіжі  враження  та  новий  досвід. І  полиці  «Твори  одеських  письменників»  та  «Краєзнавство»  привернули  увагу  підлітків.  Спілкування  дало  можливість  дізнатися  новинок  зі  світу  книг  та  завести  нових  друзів.

А ще ігри, конкурси - інтелектуальні, жартівливі, на увагу і кмітливість,  розваги на святі – найяскравіші моменти, що запам'ятаються надовго. Саме вони створили невимушену атмосферу і гарний настрій. Настільна  гра  «Цікава  Україна»  здивувала  багатьох  читачів  незвичайними та захопливими  містами.

Вітаємо молодість зі святом! А молодь – це майбутнє України. Слава Україні!

Чекаємо Вас в бібліотеці №48 на Балківській, 36/6. 

Немає коментарів:

Дописати коментар