15/08/23

Молодь вражає! До Міжнародного дня молоді творча зустріч у Бібліокафе "ХЛАМ"

 В цьому році, вдруге, 12 серпня в Україні відзначають Міжнародний день молоді. Українська молодь сьогодні захищає нашу свободу на фронті, волонтерить в тилу та активно представляє нашу країну на міжнародній арені.

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Це час пошуків, відкриттів, мрій й надій, бажання діяти, дивувати світ своїми ідеями та досягненнями. Тому 14 серпня 2023 року у Бібліокафе "ХЛАМ" Центральної  міської  дитячої бібліотеки  відбулась творча зустріч з молодими та талановитими артистами Одеського  Національного академічного театру опери та балету.

До нас завітали артисти-вокалісти театру  Оксана Чайка, Яна Безушко, скрипаль Святослав Мовчан - студент Одеського фахового коледжу мистецтв ім. К.Ф. Данькевича та ведучій концертмейстер, кандидат мистецтвознавства  Наталія Ізуграфова. Чарівні пані Оксана та Яна  виконали декілька відомих  оперних арій та українських народних пісень. Дуже сподобався нашим гостям саундтрек до фільму «Список Шиндлера» у виконанні Святослава Мовчана. Учасники зустрічі відповіли на багато різноманітних запитань: про свої перші кроки у музиці, про навчання в Одеській національній музичній академії, про книжки,  які читали у дитинстві, про уподобання у сучасній музиці.

Дуже цікаво було дізнатися про хобі наших гостей.  Оксана Чайка  створює  прикраси свого дизайну, Яна  Безушко пише вірші, а Святослав захоплюється живописом.   Протягом всій зустрічі у Бібліокафе панувала тепла та дружня атмосфера.  Всі охочі мали змогу сфотографуватися з артистами та взяти автографи.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар