24/08/23

"Віднині Україна незалежна, запам'ятайте, люди, світлий день!"

 День Незалежності - не просто День народження Держави. Це свято пам'яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, день, коли варто думати про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Якою буде наша держава в майбутньому - залежить від нас сьогоднішніх.

Про Україну можна говорити нескінченно, оспівувати її в піснях і віршах, але найголовніше - мати її у своєму серці, плекати як малу дитину, хоч вона є нашою рідною ненькою.

Патріоти України щиро вболівають за долю своєї Батьківщини, за життя майбутніх поколінь. Ми всі хочемо, щоб Україна зміцніла як держава і розквітла для свого народу у світовій славі, бо наш народ цього заслуговує - жити гідно на своїй рідній землі, яку обрав для нас Бог.

У бібліотеці-філії №10 відбувся захід, присвячений цій визначній даті. Завідувач відділу Ірина Юзік представила всім присутнім літературу на тематичній полиці й разом з читачем - студентом  Мельником М. провела гру "Історична абетка".

Активісти бібліотеки підготували патріотичні вірші й пісні, а гості заходу - викладач одеського ВНЗ Романенко К.В. та представники Центру соціального обслуговування Суворівського району Спатар Г.І. і Клапчук В.М. розповіли дітям цікаві факти з історії нашої держави та висловили свої побажання віри та надії на скорішу Перемогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар