16/08/23

Скринька-цікавинка "Найнебезпечніші істоти планети"

 Споконвіку вважається,  що війни, змови та вбивства на замовлення є прерогативою людського племені.  Але виявилось, що і в середовищі тварин існують "політичні" змови, спалахують повстання  і тривають кровопролитні війни. І нарешті, трапляються тварини, які вбивають просто заради задоволення. 

Якщо вас запитають,  яких тварин-хижаків ви знаєте, першими спадуть на думку, звичайно ж, люті леви та вовки, крокодили та змії, акули та піраньї. 

Але у тваринному світі існують й інші, не менш жорстокі та спритні мисливці за поживою - богомоли, вудильники,  риби-снайпери, павуки й хижі черепахи.  

Та хіба лише вони! За мільйони років еволюції тварини вдосконалили унікальні мисливські здібності, виробили складні стратегії виживання в суворих умовах дикої природи. 

Для малечі дитячих садків бібліотекою №48 був організований захід, на якому діти познайомились з маловідомими й дуже цікавими фактами з життя найнебезпечніших істот нашої планети.  Більш того, малечі показали істоти, які живуть поряд і як оберігатись в парках та у бабусі в селі. Читайте, цікавтесь, розвивайтесь.

Завжди раді бачити Вас в бібліотеці 48, за адресою: вулиця Балківська, 36/6. 

  

Немає коментарів:

Дописати коментар