23/04/22

ТАНІТА МАРЕ "ВЕДМЕДИК НАДІЇ"

Букфест - 2022 "Нація, яка читає — непереможна!"

Війна - це жахіття, яке ламає долі, розбиває серця, залишаючи після себе горе і страх, смерть і розруху. Ніхто не очікував, що вона так близько може торкнутися кожного з нас.

Казка "Ведмедик Надії" сповнена підтримки, любові, добра.

За сюжетом, маленька дівчинка Надійка усюди бере з собою маленького ведмедика. Ця іграшка з нею і у мирний час, і під час обстрілів, коли дитина не розуміє, що відбувається навкруги. В образі дівчинки головної героїні ми бачимо всіх дітей, які відчули на собі, що таке війна.

Про настільки великий жах і важко минаюче горе розповісти можна лише своєму справжньому іграшковому другу. Також усі діти розповідають своїм улюбленим іграшкам про всі свої почуття і секрети. Але хай би то були завжди радісні і добрі таємниці...

Ця книга не залишила байдужою читачку дитячої бібліотеки 22 ВАСИЛЬЄВУ АЛІНУ. Вона прочитала уривки, які їй сподобались. На її погляд, ці уривки відображають світовідчуття дитини, яка у своїх мріях прагне добра і миру.

Проте війна на Україні все ще триває. Справжні громадяни і патріоти своєї країни волонтерять, допомагають, як, де і чим лише можуть, йдуть захищати свою Україну і таких маленьких, ні в чому невинних дітей, як героїня казки.

Але життя йде далі, люди мають сили жити і живуть. Це є НАДІЯ. Велика і всеохопна. Надія, що дає сили жити, зцілювати душевні рани, знаходити ресурси, любити і вірити!

#Дитяча_бібліотека_22


Немає коментарів:

Дописати коментар