22/04/22

Король  жахів

Стівен Кінг – культовий письменник, який зробив ім'я на страхах – особистих та своїх читачів. Письменник зізнається, що сам боїться темряви, польотів, замкнутого  простору, павуків, змій – по суті, нічого не звичайного, переважна більшість людей на Землі знайдуть у цьому списку щось своє. До списку можна віднести кінгівський острах числа 13. Наприклад, він ніколи не зупиняв читання на сторінці № 13, або сума цифр яка дорівнює 13. Мільйони людей вірять у ці фобії.

Можливо, саме тому при читанні творів Кінга по-справжньому страшно стає не тоді, коли з'являється якесь мерзенне чудовисько і починає вбивати героїв або нашестя зомбі, або інопланетян. А коли в порожньому готелі раптом починає рухатися ліфт – страшно, бо це реально.

Страхи Кінга з їхніми легендами, історіями, що леденять душу таємницями, захоплюють читача у нереальний та фантастичний світ.

Хочете  полоскотати нерви? Читайте бестселери Стівена Кінга!

Дорогі наші читачі філії бібліотеки № 21, якщо ви хочете ознайомитися з життям та творчістю Стівена Кінга, пропонуємо прочитати журнал «Личности» № 6-7 за 2020 рік



Немає коментарів:

Дописати коментар