23/04/22

Всесвітній день книги і авторського права

"Книги подібні рікам, що тамують

спрагу цілого світу – це джерела мудрості

(Повість минулих літ)

23 квітня - Всесвітній день книги і авторського права - був обраний завдяки традиції святкування Дня книги у Каталонії, де 23 квітня на День Юрія дарували троянду за кожну куплену книжку. 

Своїм святом День книги по праву вважають автори, видавці, вчителі, бібліотекари й усі, хто причетний до книжкової справи. Його відзначають у 190 країнах світу.

У Всесвітній день книг і авторського права ми приєднуємося до привітань на адресу всіх наших авторів. Бажаємо їм глибокого натхнення і легкого пера!

Бажаємо всім шанувальникам книги нових відкритій, реалізації творчих задумів та натхнення! Сподіваємось, що придбана у цей день нова книжка стане її власнику справжнім другом і порадником на довгі літа!

Усі ми трохи колекціонери і часто зберігаємо предмети, що перейшли нам у спадок або ж нагадують про якусь подію. Поза тим, що ці речі дорогі нам як пам’ять, вони ще й гарні. Кожна з них несе неповторний відгук минулого, а деколи має й досить відчутну матеріальну цінність. Герой нашого відео понад сорок років займається колекціонуванням. Його фахові публікації в газетах та журналах користуються великим успіхом у читачів. Такі книжки ще не випускалися. В них висвітлюється чимало питань і тем колекціонування. Представляємо до вашої уваги буктрейлер за  книгами одеського письменника Олександра Макарова.

#Bookfest_2022





Немає коментарів:

Дописати коментар