28/11/18

“Віддай людині крихітку себе, За те душа наповнюється світлом...”

Ці слова Ліни Костенко могли б стати гаслом зустрічі в бібліотеці. 27 листопада 2018 року, був дуже гарний день — День добрих справ, або “Щедрий вівторок”. У 2018 році Україна офіційно долучилась до Всесвітнього благодійного руху Giving Tuesday. І разом з мешканцями 150 країн світу небайдужі люди влаштовують благодійні акції, роблять добрі справи, дарують щедрі подарунки та допомагають тим, хто цього потребує.
В Центральну бібліотеку для дітей також завітали гості. Благодійний фонд “Французький бульвар” на чолі з депутатом Одеської міської ради Ольгою Квасницькою подарували Централізованій бібліотечній системі для дітей гарні книжки. Адже книга, як відомо, - найкращий подарунок. Гроші на них збирали для фонду небайдужі одесити, підприємці, громадські організації. В добірку увійшли твори українських авторів, як класичні, так і сучасні, та світовий бестселер українською мовою трилогія “Атлант розправив плечі” Айн Ренд. (повний перелік книг дивіться тут https://bibliogrod.blogspot.com/p/blog-page_28.html). Вже дуже скоро всі книжки займуть свої почесні міста на полицях 19 філій системи.
Ольга Квасницька презентувала подаровані видання читачам, які на той час були в бібліотеці, а для наймолодших було проведено майстер-клас з виготовлення паперових іграшок. Всі учасники і собі отримали подаруночки.
ЦБС для дітей м. Одеси висловлює подяку за небайдужість, щедрість, велике серце пані Ользі та всім, причетним до цієї події. Мі маємо надію на подальшу дружбу. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар