30/04/12

«Тур де Форс» у дитячій бібліотеці


        27 квітня 2012 року до дитячої бібліотеки № 45, що на вул. Корольова, 71/1, завітали молоді актори театру-студії «Тур де Форс» Сергій Марков, Костянтин Писарєв, 


Артемій Єгоров. Вони презентували театр, у якому працюють уже три роки.
        Організувала театр–студію 20 років тому актриса Наталія Князєва, яка нині є режисером цього колективу. При театрі організовані курси акторської майстерності, куди приходить молодь, яка з часом поповнить ряди студії.
         Сергій (колишній читач нашої дитячої бібліотеки) розповів про те, як театр допоміг багатьом відвідувачам  курсів виявити приховані таланти, наприклад, Артемій  почав писати вірші, згодом  - музику до них. Дві пісні він виконав на презентації.
         Костя виконує обовязки звукооператора. За допомогою компютера він продемонстрував читачам–глядачам і бібліотекарям уривки з вистав «Кроткая» (за Ф. Достоєвським), «Желанный тиран», «Лисички – сестрички» ( за пєсами А. Волконської), «Музеи любви», «Дверь» (за пєсою Анни Яблонської). Нині театр готує виставу А. Яблонської «Четвертый закон Ньютона» до презентації .
         До речі, Анна Яблонська 15 років працювала в театрі як акторка, а згодом і як драматург.
         Цікавим було відео, де показано, як студійці працюють, готуючи новий спектакль. 
         Всі троє виконують головні ролі в спектаклях. Актори підкреслили, що в театрі всі багато читають, надаючи перевагу класичним творам.
         Сергій Марков та Костянтин Писарєв виконали уривок з водевілю «Безумный влюбленный» за твором В. Сологуба. Глядачам  сподобалась презентація молодими  акторами свого театру, вони аплодували, дякували за виступ, записали адреси, телефони, по яких можна  замовити квитки і прийти на виставу, або здійснити  своє заповітне бажання стати актором. А чому б і ні?! 


 


  

    




Немає коментарів:

Дописати коментар