07/04/12

Зустріч із Світланою Зубко.


            Молодшим відділом бібліотеки – філії № 37 було організовано зустріч з відомою одеською письменницею Світланою Зубко. Ця урочиста подія відбулася 4 квітня в актовій залі ОЗОШ № 48, для читачів-учнів 3-4 класів. Юні книголюби цієї школи вдруге поспілкувалися з автором улюблених віршів, казок, оповідань, загадок, а також порівняно рідкісного жанру в українській літературі – байок. Твори написані українською та російською мовами, прийшлися до душі маленьким поціновувачам творчості Світлани Олександрівни, вони, залюбки, декламували їх, а деякі, навіть, інсценували.
 
«Найкращі в світі - ми», так називається книга СвітланиЗубко, так називаємо ми майже півтори сотні маленьких прихильників дитячої письменниці, що зібралися у цій залі.
Арестов Вадим, як справжній одесит:
«Здесь мальчишка каждый горд,
Любит море, любит спорт».

  
Читачі принципово підійшли до вибору віршів та байок, результат був вражаючим, репертуар різноманітним та цікавим. Перевагу віддали творам про дружбу та совість, чуйність та доброту, любов та ласку, разом з героями сміялись над вадами людського характеру.
      
До заходу підготували книжкову виставку, десятки дитячих малюнків прикрашали святкову залу.
Світлана Олександрівна давній друг нашої бібліотеки, це п’ята зустріч (таку нагоду мали не лише читачі 48-ї школи,а й інших шкіл № 12, 40, 44), але далеко не остання. Ми бажаємо їй творчої наснаги, успіхів, щастя, радості, добра та міцного здоровя. Закінчити хочеться рядками з пісні на вірші Світлани Зубко  про нашу красуню Одесу:
«Прекрасна, как принцесса!
Тобой любуюсь вновь.
Все дети плюс Одесса
Равняется любовь».

Немає коментарів:

Дописати коментар