11/01/24

Читацька забавлянка «Як подружитися з Дракончиком?»

 Дракони тисячоліттями заворожують нашу уяву. Це міфічні істоти, які зустрічаються в казках багатьох народів світу. Їх зображають як величезних потвор зі змієподібним тілом, додають крила, роги, лапи, з їх пащі обов’язково виринає вогонь. Традиційно європейські дракони зображаються як злі та жадібні монстри, а східні дракони – як мудрі й доброзичливі покровителі.

Бібліотекарі філіалу №10 запросили своїх читачів на читацьку забавлянку  і запропонували подружитися з Дракончиком (до речі, символом цього року за східним календарем!) А для цього підготували добірку  книжок, в яких дракони добрі та кумедні, величні та хоробрі істоти. Діти весело та щиро раділи зустрічі, спілкувалися, знайомились із бібліотечним Дракончиком, дізнались багато цікавинок про цих дивовижних істот, залюбки грали в «дракончикові» ігри  та зацікавились серією книжок британської письменниці Енді Шеперд про пригоди хлопчика Томаса, який мав найдивовижнішу  домашню тварину всіх часів!

А потім  учасники студії психосоціальної підтримки «Крилаті мрійники» долучилися до створення власного Дракончика -  це був цікавий та захопливий процес. Дякуємо усім за старанність, творчість, а волонтерам Світлані та Юлії за допомогу та цікаві ідеї!

Немає коментарів:

Дописати коментар