18/01/24

Літературна гра «Вінні –Пух та усі-усі-усі»

 18 січня день народження всесвітньовідомого автора улюблених багатьма поколіннями дітей веселих історій про довірливого плюшевого ведмедика  Вінні-Пуха  – Алана Александера Мілна.

Популярність Вінні-Пуха не знає кордонів: в Польщі, як мінімум в трьох містах, вулиці названі його ім’ям, а образ плюшевого ведмедика відображений на марках 18 країн світу. У 1958 р. книга про Вінні-Пуха була переведена на латинську мову, в 1982 р. на основі сюжету А. Мілна створено оперу про Вінні-Пуха.

Бібліотекарі  філії № 10 провели  для читачів літературну гру, під час якої, діти дізнались багато цікавих фактів із життя письменника та написання  історій про ведмедика. Залюбки взяли участь у ляльковій інсценізації,  правильно відповідали на запитання вікторини, пригадували веселі епізоди із казки.

 А потім учасники студії «Крилаті мрійники» втілили Вінні-Пуха та усіх улюблених персонажів на папері, використовуючи акварель, гуаш і повітряні кульки.

Повість - казка про Вінні-Пуха - це класична книга для сімейного читання, а її головний  герой давно став улюбленцем не лише дітей, але й дорослих, тобто колишніх малюків.

А ще, ця книга про дуже прості, але важливі речі. Передусім про дружбу і те, як взаємодіяти з іншими, аби не бути самотнім.

Немає коментарів:

Дописати коментар