12/01/24

«Кастор – на всі лапи майстер або маленькі помічники мами та тата» професійний кластер

 Як, Ви ще не знайомі з самим працьовитим бобром у сіті? А читачі дитячої бібліотеки №40 познайомились з книгою «Кастор - на всі лапи майстер»з чудового ілюстратора і дитячого письменника Ларса Клінтінга. Улюбленець дітей усього світу бобер Кастор нарешті заговорив українською мовою. Тепер він разом зі своїм помічником Фріппе зможе навчити наших малюків всьому тому, що вміє сам. А вміє він дуже багато: майструвати, теслювати, фарбувати, ремонтувати, варити їсти… Цікаві та дотепні розповіді з неперевершеними ілюстраціями ― одночасно і розвага, і пізнання нового, і детальна інструкція, як своїми руками зробити щось корисне.

Разом з юними читачами прочитали про процедуру випікання пирога, а також приємним бонусом є рецепт пирога, який дітки зможуть приготувати  самі й  прислухатися до порад, щодо вирощування рослин. Книга стала цікавою як дівчаткам, так і хлопчикам. кожна сторінка обрамлена кольоровою ілюстрацією до тексту, які розглядали та обговорювали разом з бібліотекарем Клименко Л.С. А також вивчили назви деяких інструментів, сервірували стіл, і брали уроки шиття у Кастора.

А тим, хто не встиг на захід, бібліотекарі пропонують  не засмучуватися і приходити до бібліотеки, де на них чекає індивідуальний майстер-клас «Шапка маляра» і голосне читання  оповідання із книги Ларса Клінтінга «Кастор - на всі лапи майстер» - «Кастор фарбує шафку». 

Чекаємо на Вас!

Захід підготувала і провела  бібліотекар Клименко Л.С.

Немає коментарів:

Дописати коментар