18/02/22

Кінопоказ: «Собаче життя: Я був хорошим псом» (за книгою У. Брюс Кємерон «Смысл собачьей жизни»)

 Собака - це найкращий друг людини! У світі існує безліч порід і класифікацій цих добрих і близьких людині тварин. Вони відрізняються один від одного розміром, формою тіла, шерстяним покровом, забарвленням, своїм призначенням і поведінкою. Ці домашні тварини відомі своїми здібностями до навчання, любов’ю до гри, вірністю. Собака – одна найдавніших домашніх тварин.

Писати книги про тварин – це особливий талант. Коли така історія добре розказана, від неї не можуть відірватися ні дорослі, ні діти. Саме такою є книга Брюса Кємерона «Смысл собачьей жизни», за мотивами якої було знято один із найкращих фільмів про тварин. Ви коли-небудь замислювалися про те, наскільки сильним може бути зв'язок між собакою та людиною? Сюжет цієї книги розвивається навколо милого пса. Автор твору доводить, що собака – це найвірніша істота у світі, яка подолає всі біди та негаразди заради свого господаря навіть у тому випадку, якщо їх поділяє кілька життів.

У рамках проекту "Книга в кадрі" у бібліотеці-філії №40 відбувся захід, учасники якого ознайомились з тематичною книжковою виставкою, зіграли в бліц-розминку «Собача нісенітниця», прийняли саму активну участь у мозковому штурмі «Збери собаку» та вгадай породу. Відповіли на питання вікторини «Собаки можуть все?» З невеликим відривом перемогла команда «Мисливці №1» Також, на великому екрані було представлено однойменний фільм. А на завершення - чудові фото на пам'ять, дитячі посмішки та веселий настрій!

  






Немає коментарів:

Дописати коментар