15/10/21

Book симпатія

 Чудові книги поповнили книжковий фонд дитячої бібліотеки 22. Це і захопливі історії Сашка Дерманського, і "котячі історії" Галини Вдовиченко, казки та оповідання Богдана Лепкого, цікаві книги для підлітків.

Серед новинок є книжки, які включені до книжкової премії "Еспресо. Вибір читачів 2021' у номінації "Література для дітей": В. Кап'юк "Олекса Довбуш. Таємниця сили", І. Андрусяк "Морськосвинський детектив", Н. Музиченко "Загублені в таборі". В номінації "Література для підлітків": В. Аренєв "Заклятий меч", А. Багряна "Вітрова Гора", Н. Довгопол "Мандрівний цирк сріблястої пані".

Книжкова премія "Еспресо. Вибір читачів" започаткована з метою відзначати найкращі вітчизняні літературні новинки року та для підтримки інтересу до читання книжок в Україні. Вона була заснована телеканалом "Еспресо" та підтримана ГО "Демфорум". Її презентація відбулась у травні 2017 року в рамках міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал" у Києві.

Премія триває вже четвертий рік поспіль. Участь беруть тільки україномовні книжки.

Шановні читачі! Приходьте до нас в бібліотеку, шоб нові книжки та залучитися до анкетування під назвою: "Пропоную визначити переможцем книжкової премії "Еспресо. Вибір читачів 2021"..."

Зробіть свій вибір!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар