26/10/21

Мазепа. Крок до правди

 Байдужість - це найшкідливіший паразит, який може існувати в людині. А бути байдужим до історії Батьківщини просто небезпечно! І «національна свідомість» - не порожні слова. Ми нащадки величного шляхетного роду, тому маємо право самостійно вирішувати свою долю і знати правду про минуле.

Нікого не залишить байдужим ілюстроване видання Ю.Журавля «Мазепа. Крок до життя», де показано життя гетьмана Івана Мазепи. На його сторінках віддзеркалено дитячі захоплення Мазепи-хлопця та сміливі мрії юнака, несподівано драматичні події в житті героя, трагізм ситуації та безвихідь, що постали перед ним наприкінці життя. А надія на краще майбутнє цілого народу втілена в образі ще одного персонажа - маленького козака, який рішуче виступає на захист своєї землі. Іван Мазепа став символом боротьби за незалежність України.

Шанованих наших юних читачів ми, бібліотекарі, як завжди з радістю чекаємо після карантину в нашому затишному храмі книги - філіалі №48 дитячої бібліотеки.

Щиро сподіваємося що ця книжка знайде відгук у сучасної молоді та їх батьків, тому як наша історія варта того, щоб бути яскраво представленою.



Немає коментарів:

Дописати коментар