27/10/21

Справу ведуть знавці

 У двадцятих роках двадцятого століття остаточно склалося уявлення про детектив як про «книгу-загадку», незвичайну літературну розумову гру. Здавалося, що чим складніший сюжет, тим краща книга. Дуже хотілося дізнатися, чим все закінчиться. Справедливість, звичайно, має перемогти і злочинці мають бути покарані. Але щоразу розслідування обертається приголомшливим відкриттям. Але раптом сенсація! З'являються книги серії «П'ять юних детективів і вірний пес», «Чорне кошеня», в яких розслідування ведуть діти, потрапляючи в захоплюючі, а часом і небезпечні ситуації, але з честю виходять із них, розслідуючи всілякі таємниці.

За книгою В. Роньшина «Пастка для Буратіно» троє друзів - Ромка, Дімка та Льоша, здійснивши власне розслідування, дізнаються, що за викраденням сестри Ромки Каті стоїть хитромудрий злочинець на ім'я Буратіно. Але хто він такий? Чому всі тремтять лише при згадці його імені? І навіщо йому знадобилося викрадати звичайну восьмикласницю?

Щойно розгадавши ці загадки, хлопці зможуть знайти Катю. Цікаво? Дуже захоплююча книга! Думаю, що ви зацікавилися? Книги чекають на вас! Ведіть розслідування разом із героями книг.

Дорогі наші читачі, ми впевнені, що книги серії «Чорне кошеня» вам сподобаються. Чекаємо на вас у філії бібліотеки №21 після карантину.



Немає коментарів:

Дописати коментар