18/10/21

«З козаків беремо приклад»

 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем українського козацтва наша держава святкує День захисника України.  Це прекрасна нагода зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які ратними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу та незалежність.

До Дня українського козацтва бібліотека-філія №40 провела лицарський турнір “З козаків беремо приклад”. До заходу була підготовлена тематична виставка, яка представляє найцікавішу інформацію про українське козацтво минулих часів: їхні прагнення, ідеї, почуття патріотизму.

Разом з Підіпригорою Оксаною Василівною учасники здійснили подорож у минуле, у славетні часи козацтва, дізнались чимало цікавих фактів про українських лицарів. Про життя та подвиги мужніх відчайдух, їхній побут та устрій Запорізької Січі, методи виховання та правила поведінки воїнів.

Для присутніх була підготовлена цікава інформаційно-розважальна програма. Діти з задоволенням змагались, проявляли кмітливість та спортивну наснагу.


Немає коментарів:

Дописати коментар