20/10/21

Міжнародний день кухаря та кулінара

Щорічно 20 жовтня всі майстри кулінарної справи всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день кухаря та кулінара. Цей день у 2004-му році заснувала Всесвітня асоціація кулінарних співтовариств. Читачі філіалу бібліотеки 4 також долучились до святкування і приготували свої смаколики, прочитавши рецепти з бібліотечних книг. У нас є книги, з яких можна дізнатись про традиції та рецепти приготування страв не тільки української кухні, а й світової: "Сучасна енциклопедія світової кухні: 1200 найкращих рецептів і порад досвідчених кухарів", дитяча енциклопедія "Я пізнаю світ. Кухні народів світу", велика енциклопедія "1200 рецептів української домашньої кулінарії", "Українська кухня. Кращі страви на святковому столі", "750 рецептів страв для святкового столу діабетика", "Енциклопедія дитячих страв" тощо. Тож бажаємо усім, хто не лише професійно готує, але й тим, хто любить готувати, найвитонченіших страв, найсмачніших десертів і заслуженої подяки від клієнтів та рідних. Приготуйте і ви сьогодні свою фірмову страву по-особливому: додайте у неї ще більше тепла, любові та затишку. До зустрічі у бібліотеці після карантину.

  






Немає коментарів:

Дописати коментар