06/01/21

Радуйся, земле!

 Ось і настала пора довгоочікуваних зимових свят.

Найсвітлішим,найрадіснішим серед них є Різдво Христове. На Різдво кожен поспішає до батьківської оселі, адже врочистого Святого вечора вся родина має збиратися за святковим столом. Як важливо відчути тепло домашнього вогнища! Тож подаруймо рідним найтепліші слова, пробачмо сварки та образи, і коли зійде на небі перша вечірня зоря, знак,що син Божий народився, побажаймо одне одному родинного благополуччя, душевної гармонії, врочистого піднесення душі та щедрих Божих благословінь.

Напередодні свята колектив дитячої бібліотеки-філії №10 запросив своїх читачів до різдвяної ялинки. У теплому дружньому колі зібралися діти і представники старшого покоління.

Завідувач відділу Юзік І.М. розповіла присутнім про цікаві традиції різдвяних свят у нашій країні і як відзначають його інші народи, представила присутнім книжкову виставку «Відгомін тисячолітньої традиції».

Під час заходу лунали веселі щедрівки, колядки у виконанні юних читачів. А представники старшого покоління ділилися досвідом приготування різдвяних страв, читали власні новорічні вірші. Родзинкою свята став веселий та дотепний дідусь Юрко, який завітав до бібліотечної оселі зі своїми жартівливими байками. Читачка Корнійчук Ірина провела для всіх бажаючих майстер-клас «Різдвяні ангелочки».


Немає коментарів:

Дописати коментар