19/10/20

Екологічна подорож «Збережемо красу Землі»

 Ми живемо на найдивовижнішій планеті – планеті світлих сонячних ранків, яскравих лагідних днів і тихих зоряних ночей. На планеті, що дарує найщиріші почуття і щастя тим, хто шанує, любить та оберігає її.

Для кожного з нас слово "природа" пов'язане насамперед з пейзажами рідного краю, того куточка землі, де минули дитячі роки, де мамина колискова пісня зливалася з шумом дерев за вікном. На все життя ті краєвиди закарбовуються в пам'яті, серці, душі незабутніми спогадами. Для когось це білокурі, стрункі берізки чи трепетні тополі, для інших — барвисто уквітчана килимами трава чи смарагдове руно гірської полонини.

В усі часи, в усі віки, композитори, поети і письменники найкращі свої твори присвячували оспівуванню храму Природи.

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів» дитяча бібліотека-філія №10 організувала спільно з бібліотеками ОЗОШ №41, №23 низку заходів, які сприятимуть формуванню екологічної культури дітей та вихованню в учнів любові до природи, бережного ставлення до неї, уміння захищати навколишній світ від забруднень та руйнувань, умінню оцінювати стан навколишнього середовища.



Немає коментарів:

Дописати коментар