13/10/20

«Ми – за мир!»

На передодні свят - Дня захисника Вітчизни, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці на Ярмарковій площі зібралися читачі дитячої бібліотеки №10, представники Ради ветеранів війни і праці, підопічні Територіального центру соціального обслуговування Суворовського району, мешканці мікрорайону.

Усіх присутніх привітав шановний гість, поважний і авторитетний козак – генерал-лейтенант Чірков О.П., який підкреслив, що українське козацтво надзвичайно цікаве та важливе явище в історії як країни, так і світу.

Ось в такому імпровізованому козацькому колі бібліотекарі філії №10 влаштували святкові змагання під гаслом «Ми – за мир!», в яких учасники змогли продемонструвати сильний характер,найкращі фізичні та розумові якості, а також свою любов до Батьківщини. На честь доблесних воїнів, які сьогодні стоять на варті нашої держави звучали вірші, пісні.

Наприкінці заходу генерал-лейтенант Чірков О.П. висловив свої сподівання на щасливе життя під мирним небом в Україні та побажав всім здоров’я, добра, сили і наснаги.


Немає коментарів:

Дописати коментар