20/09/13

Увага! Увага! Увага!

Шановні читачі!

19 вересня у приміщені бібліотеки-філії № 23 роздався гучний постріл і не будь який, а “інформаційний постріл”. Саме так називався захід присвячений інтернет безпеці дітей на який прийшли учні п'ятого класу школи № 113
Бібліотекарі Оксана Саленко та Ольга Стемберська привели лялькових гостей — кукол Машу та Ванду, діда Панаса та прискіпливого детектива Фелікса, разом з якими провели розслідування стосовно користування Интернетом.
Представник Одеського міського управління юстиції Лідія Миколаївна  Жукова  цікаво та повчально розповіла про небезпечні ситуації при користуванні соціальними мережами.
 Активісти бібліотеки ознайомили слухачів з останніми новинами від хакерів, а також продемонстровали комедійний мультиплікаційний фільм «Скандал-правда про Apple».
Бібліотекар Алевтина Козлова  біля тематичної полиці «Я в реалі, я в вір туалі…», проінформувала про цікаві, сучасні новини комп’ютерних технологій.
Вчителька інформатики Железкова С., присутня на інформаційному моніторингу, була у захваті. Вона пообіцяла скористатися інформаційними новинами на своїх уроках.

Немає коментарів:

Дописати коментар