02/09/13

"Країна Знань - світлий промінь надій та сподівань!"

          ПЕРШИЙ ДЗВІНОК
Вересень щедро сонцем зігрітий.
В школу повсюди сходяться діти.
Квіти барвисті в них у руках,
Вогники щастя ясніють в очах.
В кожного радісна усмішка сяє.
Дзвоником першим їх школа вітає.
                І. Блажкевич

  Перший день вересня. Цей день завжди особливий: чистий, як осіннє небо, добрий, як перша вчителька, і урочистий, як будь-яка важлива подія в житті людини. Сьогодні ми, "хранителі чудес книжкових", бібліотеки № 37 завітали в гості до наших давніх друзів, аби розділити їхню радість, привітати  та поспілкуватися з ними.

 

На подвір'ї ОЗОШ № 49 шумно і  дзвінко, збираються діти, урочисто одягнені, з букетами  чарівних, осінніх квітів, вони дещо схвильовані, адже назабаром продзвенить перший дзвінок, сповіщаючи про початок навчального року.   Для когось сьогодні він буде перший,  для когось черговий або останній.

  Разом з учителями молодших класів, ми знаходимо стежину до кожної дитини, аби прищепити дітям любов до книги і читання, виявляти та поглиблювати читацький інтерес, сприяти різносторонності читання дітей. Ми представили допитливій малечі  книги-новинки , а тих, хто ще не приєднався до нашої дружньої читацької сім'ї, познайомили з послугами та можливостями бібліотеки та запросили до Книжкової Країни. В молодшому відділі бібліотеки оформлено виставку - "Книги для першокласних малюків".


Немає коментарів:

Дописати коментар