03/10/24

Година спілкування «Мужність і відвага крізь покоління» до Дня захисників і захисниць України

 Для українців ця дата – можливість вшанувати та подякувати воїнам будь-якої статі, що захищають незалежність та суверенітет рідної Батьківщини.

Кожен наш захисник і захисниця – це не лише бійці, а й чиїсь сини, доньки, сестри, брати, чоловіки, дружини, друзі. Вони не просто тримають зброю в руках, вони тримають на своїх плечах долю нашої країни.

За кожним із них стоїть цілий світ: родина, друзі, ті, хто чекає на їхнє повернення. І саме ця любов, підтримка та віра дають їм силу боротися далі.

З метою сприяння національно - патріотичному вихованню дітей та молоді, популяризації героїзму військового подвигу, вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць України колектив дитячої бібліотеки № 10 разом із  волонтерами організації Товариства Червоного Хреста провели годину спілкування «Мужність і відвага крізь покоління».

На захід були запрошені учасник бойових дій Едуард Бойчук, представники Ради ветеранів та Територіального центру соціального обслуговування Пересипського району.

Шановний гість, мужній воїн (до речі наш читач) побажав дітям мирного неба, гарно вчитися, наголосив на тому, що вони майбутнє нашої країни та повинні бути відповідальними та подарував свій шеврон на згадку цієї зустрічі.  Під час спілкування лунали патріотичні пісні, вірші.

Учасники студії «Крилаті мрійники» виготовили «Листівки вдячності» воїнам - захисникам, які знаходяться на фронті та тим, які лікуються в шпиталі.

Немає коментарів:

Дописати коментар