14/10/24

Приєднуємось до армії фанатів фентезі!

Сьогодні завідувач дитячої бібліотеки № 10 Світлана Бекмурадова представляла користувачам нові романи світового фентезі - серію книжок Зомана Чейнані «Школа Добра і Зла».

Автор книг, американець індійського походження. Він закінчив два престижних університети: Гарвардський і Колумбійський, де вивчав американську літературу та кіномистецтво. Дебютна серія дитячих книг «Школа Добра і Зла» була продана загальним тиражем більш ніж 3 мільйонів екземплярів, перекладена 30 мовами світу. У 2022 році вийшла екранізація твору. Зоман був номінований на премію Уотерстоуна в галузі дитячої літератури, а також отримав грант та стипендію письменника для авторів–дебютантів. 

Ця захоплива фентезійна серія вже встигла зібрати цілу армію фанатів із різних куточків планети, зокрема й України! «Школа Добра і Зла» - це шестикнижна серія сучасного підліткового фентезі, яка спирається на персонажів класичних казок. Сюжет обертається навколо двох подруг, які протилежні одна одній у всьому: зовнішність, характер, бажання й амбіції, особистість, світогляд. 

Отож, якщо ви готові до пригод, магії та чарівних перевтілень, тоді сміливо занурюйтесь у неймовірну фентезі серію Золмана Чейнані «Школа Добра і Зла»!

Немає коментарів:

Дописати коментар