17/10/24

Портрет майстра "Будь собою, інші ролі зайняті": до 170-річчя Оскара Вайлда

 До дитячої бібліотеки № 48 завітали юні читачі шостого класу 111 гімназії з нагоди 170-річчя з дня народження Оскара Вайлда - видатного англійського письменника ірландського походження, драматурга, поета кінця XIX століття. Називали його «король життя», «принц парадоксів». А ще він -  мрійник, казкар і чаклун. Все, що написав творець, було прекрасною вигадкою, фантазією. І всі його твори по суті є чарівними казками про добро, красу і зло.

Бібліотекарка Ігнатьєва Л.П. познайомила читачів із життям і творчістю ювіляра, пригадали прочитані ними казки автора. Юні друзі ділилися враженням і власним ставленням до подій і героїв твору. Сучасні діти аналізували шлях Хлопчика-зірки від егоїзму, байдужості до відкриття в собі любові й милосердя. А які цікаві звучали роздуми про стосунки з батьками, про повагу до них! Письменник своїми творами вчить любити життя й красу, вчить непримиренності до будь-якого зла.

Отож, шанувальників незвичайного таланту О.Вайлда запрошуємо до нашого храму книги, дитячої бібліотеки № 48, знайомитись з його творами з фонду.

Немає коментарів:

Дописати коментар