16/09/24

«Морський котик» майстер-клас в рамках щорічного Смуга-fest: «Я одесит, патріот України»

 У дитячій бібліотеці №40 пройшов щорічний Смуга-fest: «Я одесит, патріот України» в атмосфері творчості та натхнення, відбувся майстер-клас з пластилінографії, присвячений улюбленому символу Одеси – котику.

А надихали учасників майстер-класу - книжки, маленьким читачам була підготовлена і представлена виставка «Хвильки», куди увійшли книжки одеських авторів присвячені улюбленому місту. На сторінках книжок діти неодмінно зустріли одеських котиків, невід'ємну частину одеського колориту.
Учасники майстер-класу, під керівництвом бібліотекаря Клименко Л.С. занурилися у світ пластилінових фарб. М'які, податливі кольорові брусочки в їхніх руках перетворювалися на чарівні одеські пейзажі. Шаг за шагом, на полотнах з'являлися блакитні хвилі, що ласкаво плещуться об золотий пісок, і, звичайно ж, граціозні котики, що затишно розташувалися на березі.
Учасники імпровізували з кольорами та формами, втілюючи свої творчі задуми.
Майстер-клас перетворився на справжнє свято творчості. Кожен учасник був повністю захоплений процесом створення свого неповторного шедевра.
Ці пластилінові котики стали не просто зображеннями, а символами любові до рідного міста – Одеси. Майстер-клас з пластилінографії залишив у пам'яті учасників теплі спогади та подарував безцінний досвід у світі творчості. Котики, як невід'ємний символ Одеси, надовго залишаться в їхніх серцях як нагадування про цей чудовий захід.

Захід підготувала і провела Клименко Л.С.

Немає коментарів:

Дописати коментар