13/09/24

День бібліографії «Світ захоплень»

 Пізнавати навколишній світ надзвичайно цікаво. Одержані в дитинстві знання обов’язково стануть у пригоді надалі. І завдяки книжкам можливо поринути у неймовірний світ будь-яких  захоплень.

Чудового осіннього ранку  бібліотекарі дитячої бібліотеки № 10 вперше завітали до вихованців ОЗДО № 269. Колектив  вихователів і малеча радо зустріли гостей. 

Під час бібліотечного заходу, який був присвячений кольорам,  малюки уважно слухали казочки «Сім барв» та «Золоті палаци» відомої української письменниці Зірки Мензатюк. А кольорові віршики, яскраві малюнки-віконця і веселі ігри викликали у малят позитивні емоції.

У другій половині дня бібліотекарі запропонували відвідувачам бібліотеки, які захоплюються подорожами провести у  вересневому лісі за книгою Емілії Дзюбак «Рік у лісі» і познайомитись із Їжачком-мандрівничком, який шукав свій Рюкзачок із казки Віталія Близнюка.

А учасники студії «Крилаті мрійники» переглянули мультфільм і здійснили творчу подорож – перенесли свої враження про навколишній світ на паперову конструкцію - «окуляри».

Немає коментарів:

Дописати коментар