08/06/23

Людина – свято. Вечір пам’яті Миколи Завгороднього

7 червня 2023 року у Бібліокафе ХЛАМ відбувся вечір пам’яті Миколи Завгороднього, народного артиста України, соліста Одеського академічного театру музичної комедії ім. М. Водяного. Улюбленець одеситів, талановитий актор та чудова людина, пішов у засвіти два роки тому.

В читальній залі Центральної міської дитячої бібліотеки зібрались шанувальники, колеги та рідні великого артиста. Зібрались, щоб згадати Миколу Завгороднього, його яскраві ролі та вшанувати пам’ять актора, який став легендою. Серед них: його дружина народна артистка України Наталя Завгородня, народні артисти України Вікторія і Володимир Фролови, заслужений артист України Тимофій Криницький, концертмейстер Ірина Богай. Ведучою вечора була керівниця групи з реклами та зв’язками з громадськістю Тетяна Орел. З великою любов’ю згадували колеги найкращі ролі пана Миколи, виконували його улюблені пісні, поділилися спогадами про цікаві історії театрального життя. Кажуть, незамінних людей не буває. Але з відходом пана Миколи з репертуару театру зникло декілька вистав. В серцях його рідних, колег, шанувальників назавжди залишиться світла пам'ять про людину-свято.

Читачі нашої бібліотеки теж згадали вистави за участю Миколи Завгороднього, які їм пощастило побачити. Протягом всього вечора панувала тепла та душевна атмосфера. Наприкінці зустрічі, бібліотекарі вручили дружині актора квіти з проханням віднести їх на могилу Миколи Володимировича.


Немає коментарів:

Дописати коментар