07/06/23

Диспут «Вплив людини на природу»: до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища

Неможливо відокремити наше життя від навколишнього середовища, в якому ми живемо. Кожна людина повинна відчувати себе частинкою природи, її користувачем і захисником. Тому треба засвоювати знання про Землю та формувати персональну відповідальність за стан справ у довкіллі.

Ми, дорослі, повинні виховувати у молодого покоління бережне, господарське ставлення до природи як до рідного дому, бажання зберігати нашу планету Земля для нащадків.

Якщо людство продовжуватиме знищувати природу, вона може опинитися у скрутному становищі.

І сьогодні ми спробуємо зрозуміти, що очікує нашу планету, як зберегти нам її багатства і красу.

З цією метою у бібліотеці-філії № 10 було проведено диспут «Вплів людини на природу», на якому обговорювались такі питання : Від чого забруднюється природа? Що є загрозою для природи Землі? Хто завдає найбільше шкоди природі? Що люди роблять, щоб розв'язувати складні проблеми охорони й збереження природи?

Кожен учасник диспуту мав змогу висловити свою думку. Наші читачі й біб активісти підготували творчу частину заходу: пісні, вірші, малюнки, а потім всі разом збирали кошик добрих справ «Збережемо природу Землі разом», взяли участь в акції добрих справ «Збери сміття - зроби парк чистіше!»

Природа щедра до нас. Усе, що ми маємо – від неї. Тож відплатимо їй своєю добротою, увагою, чесним поводженням, і вона буде щедрішою!

Немає коментарів:

Дописати коментар