27/06/23

Чарівний голос Олени Стародубцевої

26 червня 2023 р. до Бібліокафе "ХЛАМ" Центральної міської дитячої бібліотеки завітала чарівна та талановита оперна співачка Олена Стародубцева, заслужена артистка України, солістка Одеського Національного академічного театру опери та балету.

Олена Олександрівна розповіла присутнім про своє дитинство, про батьків, про перші кроки у музиці. Цікавим фактом біографії нашої гості виявився її досвід роботи у бібліотеці. Після закінчення середньої школи Олена рік працювала у відділі періодичних видань Одеської Національної наукової бібліотеки.

Багато було запитань про роки навчання в Одеській національній музичній академії. З теплотою та вдячністю згадала пані Олена й своїх викладачів, які навчали її оперному співу та ділилися секретами майстерства. А зараз вона теж викладає у музичної академії та пишається своїми студентами.

Гостя розповіла про свої улюблені оперні партії, про партнерів на сцені, а також про кумедні випадки, які завжди трапляються у театрі. Ще присутнім було цікаво яка співачка вдома, у побуті, як вона проводить вільний час про її смаки в літературі та музиці. Олена Олександрівна відповіла на всі питання і, навіть, поділилася кулінарними рецептами.

Зустріч пройшла у теплій, майже сімейній атмосфері. І звичайно, пані Олена порадувала нас своїм чудовим співом. Вона виконала класичну арію та декілька народних українських пісень. А на закінчення читачі мали смогу сфотографуватися з оперною зіркою.

Немає коментарів:

Дописати коментар