29/06/23

Великий національний день «З Україною в серці»: до Дня Конституції України

28 червня відзначаємо День Конституції України. Це не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Конституція – це основний державний документ, який визначає державний устрій, порядок і принципи функціонування органів влади, виборчу систему, права й обов’язки держави, суспільства та громадян.

"Українки в історії" - під такою назвою пройшла презентація книги, а також організована книжкова виставка: "Конституція України - основний закон нашого життя". 

Колектив бібліотеки разом з театральною студією «Балаганчик», музичною школою №13 та читачами нашої бібліотеки підготували святковий концерт. Були читання української поезії (Хохлова Н.І., Іванов М.), варіації на українську народну тему на бандурі (Бабій В.), виконання пісень (Бацанюк Н., Бацанюк А.), танцювальні номери (Нуца О., Антонова М., Шаляпіна К., Касянюк К.), декламування віршів учасниками заходу.

А після святкового концерту всі присутні взяли участь у майстер-класах: Майже гончарство: «Чумацький скарб», «Українська намистина», Паперопластика у народознавчому стилі: «Листівка в кольорах України», «Національний айріс-фолдінг» та Інформаційний лікбез: «Конституція і Ти».

Дорогі друзі! Вітаємо Вас з Днем Конституції України! Безмежного щастя, мирного неба, достатку і добробуту Вам та Вашим рідним і близьким.



Немає коментарів:

Дописати коментар