15/07/22

«Мішечок Щастя»

Етнічна культура українського народу — невичерпне джерело ідей для створення стильних та пам'ятних виробів чи сувенірів. Символізм та давня слов'янська магія досі живе в кожному українському виробі, саме тому головною багатовіковою традицією є виготовлення таких виробів своїми руками. 

Українські вироби мають свій секрет. Він полягає в тому, що виготовляються вироби своїми руками, і кожен має силу оберегу. Українська культура формувалася упродовж багатьох століть. До сьогоднішнього дня народ має цінну спадщину, що включає безліч незвичайних традицій, ритуалів, обрядів та видів народної творчості. Все це втілюється у сувеніри, які мають частинку незвичайної душі українського народу.

Разом з Чеботовою Наталію, читачі бібліотеки-філії №40 шили «Мішечок Щастя». Діти прикрашали мішечки в українському стилі, але точно не було двох абсолютно схожих, тому що дитяча фантазія невичерпне джерело. «Мішечок Щастя» можливо використовувати як оберіг. Чи заповнити його травами і мати приємне нагадування про тепле літо. Чи наповнити подарунками і порадувати близьку людину. Це була класна нагода проявити себе, створити щось власноруч і поділитися щастям, адже вироби, виготовлені своїми руками, завжди ексклюзивні, душевні та самобутні.



Немає коментарів:

Дописати коментар