24/06/22

Участь в івенті «PRO РОБОТУ & ПАРТНЕРСТВО»

 23 червня представники Централізованої міської бібліотечної системи для дітей м. Одеси взяли участь в івенті «PRO РОБОТУ & ПАРТНЕРСТВО», який є частиною комплексного проєкту «PRO розвиток» створеного за підтримки Координаційного Гуманітарного штабу Одеської області. 

Під час заходу наші співробітники представили професію сучасного бібліотекаря, розповіли про діяльність ЦМБС для дітей в умовах воєнного стану. Сучасний бібліотекар – це не лише ерудит, який знає про все на світі і точно не тітонька в окулярах, що постійно каже: «тиша повинна бути в бібліотеці». Зараз – це креативна, творча професія, яка вимагає любові до книг, вміння красиво говорити, та складно писати, знання комп’ютерних програм, вміння знімати та монтувати відео та багато чого іншого. Але це не злякало людей, які підходили до нашого столика та цікавились працевлаштуванням. 

А для більш близького знайомства з професією, завідувачка бібліотеки № 4 Олена Чуприна запросила підопічних волонтерських центрів «Херсон з нами» та «Маріуполь з нами» тимчасово переміщених з різних гарячих куточків нашої країни людей на екскурсію бібліотекою.


Немає коментарів:

Дописати коментар