01/06/22

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

 Світ дитинства - це чарівний світ і найважливіший період у житті людини. Тільки дитинство буває сповнене найсміливішими і відчайдушними мріями. З дитинства присутня віра в казку і в те, що добро обов'язково перемагає всі злі наміри. А що є найважливішою умовою щасливого дитинства? Звичайно ж мирне співіснування людей, що є гарантією спокійного і радісного життя кожної окремої родини.

Міжнародний день захисту дітей - це свято запроваджене в 1949 році рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок. Цей день - ще й день мобілізації світової спільноти для боротьби на захист дітей від загрози війни, за збереження здоров'я дітей, за здійснення їхніх виховання та освіти.

В цей складний для України час необхідно допомогти дітям впоратися з емоційним навантаження та піклуватись про здоров'я, безпеку та розвиток дітей під час війни.

Філіал бібліотеки 39 чекає своїх читачів! В затишній, приємній обстановці маленькі читачі матимуть змогу пограти, поспілкуватись та дізнатись багато цікавого.

Філіал бібліотеки 39 представляє один день з творчого життя гуртка "Майстерня саморобок". Згадаємо як це було 23 лютого 2022 року. Ми віримо, знаємо, що зовсім скоро ми знов зустрінемось і почнемо робити чудові вироби з паперу!



Немає коментарів:

Дописати коментар