18/10/19

Літературне знайомство з письменником О. Надемлинським: "Матильда-Мідія і не тільки".

Кожен письменник хоче, щоб його книжки дівчата та хлопці читали з радістю, з інтересом. І тому ділиться з читачем всім, що він знає, вчить тому, що сам вміє.
17 жовтня в ОЗОШ 82 відбулася творча зустріч учнів 6 - А класу з одеситом по народженню, інженером за освітою, художником в душі, холодним філософом по натурі, відмінним дитячим письменником, лауреатом Міжнародного кінофестивалю "Кінологос - 2011", срібним переможцем конкурсу "Корнейчуковська премія - 2013" - ОЛЕКСІЄМ НАДЕМЛІНСЬКИМ. У вересні цього року він відкривав V Міжнародний літературний фестиваль презентацією своєЇ нової книги "Маленька Відьма та Кір".
Олексій Юрійович, автор популярних книг про дивного папугу Соломона, таксу на ім' я Такс, Матильду - Мідію та їх пригоди.
Про те, як інженер перетворився в дитячого письменника, як народилися його книги та звідки взялися герої його творів, про своє життя у яскравій, веселій формі письменник розповів своїм слухачам.
Зустріч була зворушливою. Школярі слухали цікаві розповіді письменника і кожен з них отримав "жменьку тепла" від автора!

  




Немає коментарів:

Дописати коментар