02/10/19

Спілкування у самовара: "Мудрість минулих поколінь"

Летять літа, як білі журавлі,
Дзвенять, як ті волошки в житі,
Та не зникає слід їх на землі,
Якщо для добрих справ були прожиті.
У цей святковий, щедро напоєний теплом осінній день, дитяча бібліотека філія №10 зібрала чудове товариство - представників територіального центру соціального обслуговування та учнів 4-го класу 0ЗОШ 30 на свято праці, свято долі, свято життя, щоб віддати шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий життєвий шлях. Адже першого жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку.
Цей день - не лише можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв'язку поколінь.
Цікаві розповіді, чарівні пісні гостей, щирі вітання, веселі інсценівки, побажання здоров'я і добра від дітей, активна участь у вікторині та конкурсі зробили цю зустріч поколінь душевною і корисною.
Бібліотекарі ознайомили присутніх з найцікавішими публікаціями, поради з яких неодмінно стануть у пригоді та допоможуть поліпшити здоров'я шляхом зміни способу повсякденного життя,
а зробити це, як говорить прислів'я, "Ніколи не пізно".


Немає коментарів:

Дописати коментар