03/10/19

«О, музико, душі людської злет»

1 жовтня — світова спільнота відзначала Міжнародний день музики. Його почали відзначати за рішенням ЮНЕСКО з 1975 року. Одним з ініціаторів свята був композитор Дмитро Шостакович.
Міжнародний день музики – це свято, яке знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють усі, незалежно від національності та художніх уподобань. Вона бентежить наші душі, є засобом емоційного та духовного зв’язку між людьми та поколіннями. То ж, цілком закономірно, що цього числа відзначається і Міжнародний день людей похилого віку.
В бібліотеці-філії №37 зібралися почесні гості – люди поважного віку, її читачі. Весна і літо, як швидко вони спливають. І ось тихою ходою підступає осіння пора. Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших - тихим бабиним літом.
З любов’ю і вдячністю прийшли привітати мудрих і багатих літами гостей учні 3-А класу школи №48 (класний керівник Волошина Ірина Анатоліївна) та вокалісти дитячої музичної школи №7 (викладач Кочіашвілі Алла В’ячеславівна).



Немає коментарів:

Дописати коментар