19/02/19

"Ліс - це диво, ліс - це казка то ж заходьте в ліс, будь ласка!"

Для читачів з ОНВК "Гармонія" відбувся книжковий репортаж "Ліс - це диво, ліс - це казка то ж заходьте в ліс, будь ласка!", присвячений 125-літтю з дня народження відомого пісьменника, дослідника - Віталія Біанки, який провели зав. філії 22 Наталія Левченко і бібліотекар молодшого відділу Олена Шойка.
Батько майбутнього письменника був науковим співробітником Зоологічного музею, працював не тільки в кабінеті, але й часто бував на природі. Любив звірів і навчив своіх синів спостерігати і записувати свої дослідження у щоденник. Завдяки цім записам потім з'являлись чудові казки та оповідання.
В. Біанки у своіх творах дивним чином поєднав кращі традиції народних казок зі справжніми знаннями про звички звирів та птахів.
Зустріч пройшла дуже цікаво. Учні відповідали на різні питання про природу, які запропонували їм бібліотекарі. Юні читачі погодилися з тим твердженням, що добрий і дбавливий погляд на тваринний світ допоможе їм краще пізнати природу і навчить міркувати, радіти, співпереживати, знаходити вихід з складних ситуацій і любити все живе на Землі.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар