08/12/17

Магія Різдва

Різдво – особливе свято. Хоч у буденній метушні ми майже забули про казки, пам’ятайте, що дива трапляються не лише перед Різдвом, головне – вірити.
Світ охопив святковий дух магії, подарунків і прекрасних історій. В деяких країнах вже почалися канікули, дорослі та діти встигли пошматувати подарункове пакування і ласощі. Ми ж іще готуємося, робимо останні приготування та чекаємо снігу, так остаточно й не звикнувши до примх погоди. Але ж головними лишаються не атрибути, а настрій, який кожен може створити сам і поділитися з близькими. В бібліотеці – філії №8 вже відчули сьогодні наближення свята учні 4 класу школи №60. Діти прониклись духом Різдва через неймовірні історії Чарльза Діккенса, Миколи Гоголя, ОГенрі, Г.Х.Андерсена, Джанні Родарі.
Знаменита повість Чарльза Діккенса. Чарівна історія прозріння скнари і відлюдника Скруджа, який зустрічається зі своїм минулим і майбутнім у переддень свята Різдва. Після першої публікації цей твір став сенсацією, вплинувши на наші Різдвяні традиції. Це історія-притча про переродження, в якій письменник за допомогою фантастичних образів святочних Духів показує своєму герою єдиний шлях до порятунку – робити добро людям.
Давно полюбився твір і дорослим і дітям. Дивовижна історія про вечори на хуторі поблизу Диканьки, яка лягла в основу фільмів, мюзиклів та мультиків. Якщо Ви ще не знаєте історію Вакули, Оксани, Солохи, Чуба та інших героїв, а також не чули про те, що чорт може вкрасти місяць, і які ще дива творяться в ніч перед Різдвом, варто присвятити декілька вечорів для цієї захоплюючої історії.
Різдво це період, коли магія вступає у свої права. Навчіться вірити в диво, в силу любові і самі робіть добро. А ці чудові історії Вам у цьому допоможуть.
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар