11/09/17

"Дивні діла бували і страхи чималі..."

Із вікових глибин зринає перед нами фантастичний світ міфів і легенд про створення світу, перекази про чортів, домовиків, опирів, відьом тощо. Добрі та злі містичні істоти - це уособлення природних стихій. А загадкове, таємниче, жахливе володіє такою привабливою силою!
11 вересня в філіі №48 з читачами 8 класу школи №5 відбувся день інформаціі за темою "Боги і фантастичні істоти у міфах і легендах України". Юні слухачі разом із бібліотекарем Л.П. Ігнатьєвою здійснили літературну мандрівку по сторінках міфів і легенд.
Через інформацію, спілкування, обговорення і роздуми бібліотекар привернула увагу до відомих класиків вітчизняної та зарубіжної літератури, які розкривають містичну тему. Згадані М.Гоголь, Л.Украінка, М.Коцюбинський, О.Стороженко, В.Королів-Старий, О.Пушкін, О.Толстой.
Огляд тематичної виставки книг та ілюстрованого групового рекомендаційного списку привабили читачів, допомогли краще уявити світ народної фантазії та мудрості.
Містичний сюжет і сьогодні бентежить і спонукає до глибоких роздумів над життям людини. Ось і розібрані книжки з виставки, оформлені нові формуляри.
До нових зустрічей, шанувальники книги!


Немає коментарів:

Дописати коментар