17/11/23

Казковий бенефіс "Майстер творити нові світи"

"Казка - це золото, що виблискує вогником в дитячих оченятах"

Г.К. Андерсен

Казки Ганса Крістіана Андерсена знають всі. Кожна людина свого часу, затамувавши подих, стежила за подорожжю маленької відважної Герди, сумувала над долею Ельзи, чекала появи Оле-Лукойє з кольоровою парасолькою. Мабуть, тільки в казках Андерсена на полінах розквітають троянди, принцеси закохуються у свинопасів, а речі ночами розповідають чудові історії, сповнені любові, розчарування і надії.

Щоб зустрітися з казками Андерсена до бібліотеки 48 завітали дівчата та хлопці з 4-Д, ліцею 111 (Педагог Подорожна В.І.). Їх зустрів веселий Оле-Лукойє з парасольками, який розповів про чудову країну Данію, яка дала миру неймовірного письменника. А пані Тетяна Стародубець провела читачів чарівними стежками, де мешкає Русалонька, Дюймовочка, Снігова королева, Гидке каченя та інші герої казок Г.К. Андерсена. Кожний з читачів намалював улюбленого героя казок.

Андерсен був не тільки чудовим письменником-казкарем, але писав вірші, чудово співав та малював. Його твори переведені на майже всі мови миру, а кількість казок досягає 175.

Герої казок Г.К. Андерсена вчать нас буди сильними, добрими, милосердний, допомагати всім, навіть тваринам, бо миром керує Любов та Доброта.

В дитячій бібліотеці №48 на Балківській, 36/6 ви можете прочитати казки письменника с чудовими кольоровими малюнками.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар