05/02/21

Таємниці стародавніх пророцтв

 З найдавніших часів люди прагнули передбачити майбутнє, як своє власне, так і народів, держав світу. Таємниця майбутнього завжди була і є покрита страхом передбачення. А тлумачення знаків долі не можуть бути завжди оптимістичними. Але комусь хочеться знати, що буде завтра, щоб краще підготуватись до подій.

За всіх часів таланти провісників цінувалися настільки високо, що таких людей поважали, боялися і звеличували, як пророків.

За допомогою цікавої добірки книг, які представлені на виставці в старшому відділі дитячої бібліотеки 22 ви, шановні читачі, познайомитися з найбільш значущими передбаченням накопиченими за багато століть чарівниками, магами різних країн світу, а також віщунами та ясновидящими наших днів. Наприклад, Альберт Великий, Артур Чарльз Кларк, Ванга, Кейро, Леонардо да Вінчі, Урсула Саутейл, Мішель Нострадамус, Раньо Нейро....

Як трактувати слова древніх провидців сьогодні? Що нас чекає завтра? Якім буде світ через кілька років? Що впливає на наше майбутнє? Як розпізнати таємні знаки долі?

Звіртайтєсь до нашої бібліотеки за відповідями на ці питання, а також за цікавою та пізнавальною інформацією!



Немає коментарів:

Дописати коментар