11/02/21

«Дорога додому! Неймовірна подорож»

 Важко описати ті емоції, які дарує спілкування з тваринами. Якщо завести собаку, кота чи навіть птицю, то вас вдома чекатиме відданий друг, який привносить в життя трохи більше радості. Вони захищають, дарують свою любов, додають активності в розмірений денний розпорядок господаря і не особливо вибагливі, але завжди потрібно робити все можливе, щоб вихованець був щасливий.

Є книги, в яких головними героями є природа і тварини. Звірі і птиці, зрада і віддана дружба, щира любов і ненависть, все це є не тільки в світі людей, а й у світі тварин.

Твори художньої літератури, присвячені тваринам, вчать любові, добра і співчуття. Вірність і відданість братів наших менших часом дивує до сліз і залишає глибокий відбиток на серці.

Саме про такі книги йшла мова на зустрічі з читачами у філії №40. Однією з представлених книг була книжка Шейли Бернфорд «Неймовірна подорож».

Діти побачили і почули про цю книгу, а також подивилися фільм «Дорога додому», який торкнувся дитячих сердець своєю зворушливістю до сліз.


Немає коментарів:

Дописати коментар