11/03/14

«Земля прекрасна добротою мам»

Мамо, матінко, матусю,
Я добра від тебе вчуся.
Ти найкраща в світі мама,
Ніжна, добра і ласкава!
О. Радушинська

Літературно-музична імпреза до Міжнародного жіночого дня 8-Березня, присвячена батькам читачів молодшого та старшого відділів, відбулася 6 березня в бібліотеці-філії № 37.
Культура спілкування з книгою зароджується в сім’ї. Дитина не відчує користі і тепла від читання, якщо поруч не буде дорослого. Жоден комп’ютер не зможе замінити любов та ласку батьків, які читають своїм дітям. Саме на цьому наголошували бібліотекарі, звертаючись до батьків зі словами  вдячності, за те, що прищеплюють діткам любов до найціннішого скарбу – до книги.
Привітати шановних гостей ми запросили вихованців музичної школи     № 7 та артистку одеської обласної філармонії  Олену Яківну Куклову. Відверті та щирі слова подяки прозвучали на адресу Олени Яківни, за непідробні емоції, які зуміла передати актриса, декламуючи зворушливе  оповідання Анатолія Алексіна «А тем временемгде-то» та вірші Агнії Барто.

Хвилини естетичного задоволення подарували присутнім юні таланти – Чернюк Софія – сольний спів, Радославов Тимофій та  КугінПавло- баян,Чепель Олег – акордеон, Патерко Микита – гітара, музичний наставник – Кондратьєва Ліліана Миколаївна.
  
Найдорожчим жінкам – мамам та бабусям, присвятили вірші маленькі читачі, дякуючи за ніжність, ласку, тепло та любов, зичили їм всього найкращого та найкумедніших гараздів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар